Over ons

Reci Prof International B.V., opgericht in 1972, is een fabrikant en groothandel in onderdelen en componenten voor melkmachines en gebruiksbenodigdheden voor de melkveehouderij.

Vanuit onze locatie in het zuiden van Nederland, leveren wij business to business aan een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk met een dekkingsgraad in ruim 60 landen.

Het assortiment omvat momenteel meer dan 4000 onderdelen passend voor vrijwel alle merken melkmachines zoals o.a. DeLaval, Westfalia, Miele, Fullwood,Lely, Dairymaster, Lely, Boumatic, SAC, Gascoigne Melotte en Strangko. Om ons programma up-to-date te houden zijn wij continu bezig met research en ontwikkeling van nieuwe producten, zodat wij onze klanten een zo compleet mogelijk pakket kunnen blijven bieden. Markttrends worden nauwlettend gevolgd door ons ervaren team.

Tevens produceren wij “Custom Moulding” producten, wat inhoudt dat wij deze onderdelen exclusief maken voor één klant of OEM. Naar wens kunnen wij alle onderdelen uit rubber, kunststof of RVS produceren aan de hand van een tekening of model.

Reci Prof International B.V. heeft naast productie, veelal uit eigen matrijzen, ook een nauwe samenwerking met diverse fabrikanten en heeft daarvan ook het importeurschap of exclusieve verkoop in diverse landen.

pand-1

Onze missie
Levering van toegevoegde waarde aan onze klanten, OEM’s, technische dealers en distributeurs, met componenten voor melkmachines en de melkveehouderij die innovatief, duurzaam, van hoge kwaliteit en concurrerend zijn in prijs.

 

pand-2

Onze visie
Wij streven ernaar erkend te worden als één van de meest gespecialiseerde leveranciers op het gebied van melkmachine componenten en oplossingen ter wereld.